Гідрогум 5, альгінатна маса, Hydrogum 5 (Zhermack)
Обмін/повернення товару впродовж 14 днів
Hydrogum - Пругов альгінат з швидким схоплюванням і високою стабільністю розмірів протягом 5 днів.
• година схоплювання: 1 хв 50 сек
ЗАСТОСУВАННЯ
• Знімні протези;
• Моделі для дослідження;
• Антагоністи в нерухомому і найманому протезі.
властивості
- швидке всмоктування води;
- легке змішування;
- однорідна маса;
- тривале збереження зліпків;
- гарантія 5 років.
Технічні дані:
Час змішування <30 “
Загальний час обробки (23 ° C / 73 ° F) 1 “05“ “
Перебування в порожнині рота 45 “
Час схоплювання (23 ° C / 73 ° F) 1 “50“ “
Пружне відновлення (ISO 1563) (ISO 1563) 98%
Залишкова деформація (ISO 1563) 13%
Опір стиску (ISO 1563) 1.2 Mpa
Втрата води через 5 днів 0.5%
Клінічні рекомендації
У в“язкість і еластичність добре збалансовані. Підходить для щоденного використання в різних клінічних ситуаціях.
Стабільність характеристик:
Підвищено сумісність з гіпсом, хоча і синтетичним.
Тіксотропічний: не капає, а ковзає тільки при натисканні під час зняття відбитка.
Пружний: суміші необоротних гідроколоїдів різного складу надають структурі альгінату точне рівновагу між механічною міцністю і пружністю. Дозоване гранулометричні розподіл компонентів забезпечує швидке поглинання води, а більш однорідна маса і більш гладкі і компактні поверхні - більшу чіткість деталей.
Стабільність розмірів:
Дана формула була оптимізована для зниження природної усадки при втраті води (синерезис), крім того, може зберігатися до відливання протягом багатьох годин в пакеті Long Life Bag, зазнаючи будь-яких змін розмірів.
Стійкість при дезінфекції:
При використанні Sterigum Powder (Zhermack) на основі активного кисню забезпечується ефективна і надійна дезінфекція при зануренні відбитка з альгінату в розчин всього на три хвилини.
Стійкість при зберіганні:
Звичайні альгінати містять повітря. Кисень прискорює старіння, окислюючи органічні компоненти. Інноваційна система упаковки в атмосфері зі зміненими параметрами передбачає заміну повітря інертним газом, що значно збільшує термін придатності альгинатів, повністю зберігаючи технічні та органолептичні характеристики вироби.